JBN scheidsrechters

JBN scheidsrechter Jenny Koster (judo scheidsrechter niveau 5) deelt in onderstaande video wat zij allemaal tijdens de opleiding om scheidsrechter te worden heeft geleerd. In het volledige interview kom jij erachter wat het scheidsrechtervak voor haar persoonlijke ontwikkeling heeft betekend en waarom Jenny scheidsrechter is geworden.

JBN scheidsrechter Niek Zijlstra (judo scheidsrechter niveau 3A) deelt waarom hij de opleiding om scheidsrechter te worden heeft gevolgd en hoe het is om scheidsrechter te zijn. Ook deelt hij hoe het was om voor het eerst als JBN scheidsrechter op de mat te staan. Via onderstaande button kan je het volledige interview met Niek bekijken

Jeugdscheidsrechter judo (niveau 2)

De judoscheidsrechter leidt judowedstrijden van jong tot oud en is volop betrokken bij de (wedstrijd)sport. Daarbij ontwikkel je als scheidsrechter ongemerkt een aantal belangrijke vaardigheden zoals o.a. leiding geven, beslissingsvaardigheid, conflicthantering, standvastigheid, observatie, etc. De opleiding start met de cursus Jeugdscheidsrechter of judoscheidsrechter 2. Volg de opleiding jeugdscheidsrechter judo (niveau 2) en leidt judowedstrijden in de leeftijdscategorie tot 12 jaar. Deze cursus wordt in ieder district 1 x per jaar georganiseerd en er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Klik op onderstaande button voor alle informatie over de cursus