Club van het Jaar verkiezing

Het is zonder twijfel een uitdagende tijd voor alle sport- en cultuurverenigingen. Gelukkig is het verenigingshart sterk en laten verenigingen zich massaal van hun meest creatieve kant zien. Om zo extra inkomsten te creëren in een tijd waarin bijna alle activiteiten wegvallen, maar ook om in verbinding te blijven met de leden en buurt.

Ben je ook trots op de veerkracht die jouw club het afgelopen jaar heeft laten zien? Doe dan mee aan de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’ en geef jouw vereniging de erkenning en waardering die het verdient. De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabobank heeft samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Doet jouw club mee? Meld je vereniging nu aan via onderstaande button.

Zo werkt de verkiezing

Nomineer jouw vereniging op www.clubvanhetjaar.nl, dit kan tot en met 5 mei. Van 19 april t/m 24 mei kan iedereen op jouw club stemmen. Maak vanaf 19 april gebruik van gratis promotiemateriaal om jouw achterban hiervoor te mobiliseren. Op 26 mei worden de winnaars per gemeente en provincie bekendgemaakt, inclusief de wildcards. Vervolgens pitchen de provincie- en wildcardwinnaars hun club in de week van 1 juni (online) voor de vakjury. En tijdens de feestelijke Awarduitreiking op 9 juni maakt de vakjury samen met Erben en Typhoon bekend welke sport- en cultuurvereniging zich ‘Club van het Jaar 2021’ mogen noemen.

JBN Club van het Jaar

Ook dit jaar wordt de JBN club van het jaar bekend gemaakt. Voor het vaststellen van de winnaar hanteert de JBN de volgende selectiecriteria: - De vereniging heeft deelgenomen aan de verkiezing Club van het Jaar en een top 5 positie behaald in de provincie - De vereniging heeft 90% van haar leden bij de JBN aangemeld - Judo Bond Nederland beoordeelt maatschappelijke bijdrage en het unieke karakter van het verengingsverhaal

JBN Club van het Jaar 2018 Tomoda

JBN Club van het Jaar 2019 Judo Promotion Twente

JBN Club van het Jaar 2020 JudoGoes