NIEUWS


Bericht voorzitter en algemeen directeur Judo Bond Nederland

Opnieuw worden we deze dagen geconfronteerd met een oplopend aantal slachtoffers van het coronavirus. Terecht gaat onze en ieders primaire zorg allereerst uit naar degenen in onze samenleving die te maken hebben met de impact van het coronavirus. Vooral iedereen die rechtstreeks door het virus wordt getroffen. Ook gaan onze gedachten uit naar de talloze individuen en organisaties die onvermoeibaar werken om onze samenleving

te beschermen.

Maatregelen coronavirus en consequenties judo, aikido en jiujitsu

Alle sportaccommodaties zullen gesloten blijven tot en met 28 april. Ook blijft het in ieder geval verboden om tot en met 28 april bijeenkomsten te organiseren. Het verbod op het houden van vergunningplichtige evenementen is gehandhaafd tot de eerder gekozen datum van 1 juni. In de FAQ op nocnsf.nl is de gepresenteerde verlenging verwerkt. Zie ook de veelgestelde vragen Corona en sport op rijksoverheid.nl.

JBN Randori competitie

In februari werd er bij JV IJsselmeer de 3e wedstrijddag van de JBN Randori Competitie georganiseerd. Rond 12.30 uur kwamen de judoka’s van de deelnemende verenigingen naar de dojo in Sportcentrum de Koploper in Lelystad om daar met elkaar veel korte wedstrijdjes te judoën.

Jeugd in Nederland in 2040 de gezondste van de wereld

Nederland heeft in 2040 de gezondste generatie van de wereld. Zowel fysiek, als sociaal en mentaal. Deze ambitie van twintig gezondheidsfondsen wordt vanaf vandaag ook omarmd door NOC*NSF. Een bundeling van krachten die mogelijk is gemaakt door Nederlandse Loterij, in een tijd waarin we allemaal ervaren hoe belangrijk een goede gezondheid is.

Sport mee met Roy Meyer

Om te voorkomen dat kinderen nu te weinig bewegen, wil Zappsport de kinderen hierbij motiveren met Zappsport@home. TeamNL judoka, Roy Meyer is een van de trainers en verzorgt workouts die online zijn terug te kijken. Doe jij mee?