NIEUWS


Kaartverkoop Nationale Budodag

Op zaterdag 28 maart 2020 organiseert Judo Bond Nederland voor de achtste keer de Nationale Budodag. Het belooft net als voorgaande jaren een leuke én leerzame dag te worden. Wederom worden verschillende activiteiten georganiseerd voor iedereen die de budosport een warm hart toedraagt.


✔️ Leuk en leerzaam voor alle budoliefhebbers
✔️ Ontmoet en volg clinics van topjudoka's
✔️ Experts verzorgen inspiratiesessies
✔️ Een dag vol in het teken van budo

20% korting op Tanita weegschaal

Sinds september 2019 is Judo Bond Nederland (JBN) een samenwerking aangegaan met weegspecialist Tanita Europe. Met de weegproducten van deze nieuwe official weight partner wordt sindsdien zowel bij de nationale evenementen als op topsportniveau gewerkt. 


Speciaal voor JBN leden biedt Tanita een kortingscode aan. Klik op onderstaande button en raadpleeg de verschillende producten. Vul bij betaling de kortingscode JBN20 in en profiteer van 20% korting op het totaalbedrag. De code is geldig tot en met 31-12-2019.

Blijf op de hoogte van alle NVCB activiteiten

Judo is een sport die je in elke leeftijdscategorie kunt beoefenen. Voor de jongste jeugd die willen stoeien en weerbaarder willen worden. Maar ook voor de oudere, die zeker wil blijven bewegen. De groep veteranen bestaat uit judoka’s, maar ook aikidoka's en jiujitsuka's, vanaf 30 jaar.


De Nationale Veteranen Commissie Budo (NVCB) is een commissie voor aikidoka's, jiujitsuka's en judoka's en organiseert jaarlijks verschillende activiteiten. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de mailinglijst door een e-mail te sturen naar budoveteranen@gmail.com.

Exclusieve t-shirts in webshop

Vanaf vandaag zijn de JBN t-shirts van iedere discipline (aikido, jiujitsu, judo) en die van wereldkampioen Noël van t End in de JBN webshop verkrijgbaar. Met dit t-shirt en de gave print straal jij de passie voor de budosport uit en maak je jouw outfit helemaal compleet.


Voor slechts € 14,95 inclusief BTW,verzendkosten en transactiekosten bemachtig jij een t-shirt.

Lustrumeditie JBN aikidofestijn op zondag 26 januari 2020

Voor het vijfde jaar op rij organiseert de JBN in samenwerking met de Nationale Commissie Aikido (NCA) het JBN aikidofestijn. Het bijzondere aikido-evenement vindt plaats op zondag 26 januari 2020 op Sportcentrum Papendal. De inschrijfing is nu geopend.


De lustrumeditie van het JBN aikidofestijn wordt feestelijker én uitgebreider. In dit kader staan er drie demonstraties met een Japans cultureel karakter op het programma.