NIEUWS


Inschrijven JBN Club van het Jaar verkiezing

De JBN wil in deze surrealistische tijd de voortvarende en creatieve aanpak van clubs in de spotlight zetten en heeft besloten ook dit jaar de JBN Club van het Jaar te organiseren. Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek de (digitale) aanpak van jouw club in 2020 is geweest? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing JBN Club van het Jaar!

Mark Huizinga: 20 jaar na het Olympisch Goud van Sydney

Precies twintig jaar geleden kroont Mark Huizinga zich in de klasse tot 90 kg tot olympisch kampioen. Na een geweldig toernooi staat hij in de finale tegenover de Braziliaan Carlos Honorato. Hij wint met een vol punt. Mark Huizinga is olympisch Kampioen! Judo Bond Nederland kijkt samen met Huizinga terug op deze memorabele dag.

Blijf je stil of praat je erover

De JBN vindt het erg belangrijk dat iedereen in een veilige en vertrouwde omgeving kan sporten. Judo Bond Nederland steunt dan ook de nieuwe campagne van Centrum Veilige Sport Nederland.

'Blijf je stil of praat je er over?'

Beleid covid-19 evenementen en topsport uitgelegd

Judo Bond Nederland (JBN) streeft ernaar om zoveel mogelijk evenementen aanbod te creëren voor budoka’s op zowel breedtesport als topsportniveau. Ook nu het coronavirus ons beperkingen oplegt.

JBN Randori competitie op clubniveau: ideale activiteit voor deze corona tijd

Doordat veel wedstrijden en toernooien vanwege corona helaas geen doorgang vinden, is het goed om op zoek te gaan naar een kleinschalig alternatief. Randori in de vorm van een competitie of in toernooivorm op clubniveau is hiervoor zeer geschikt!