NIEUWS


Kaartverkoop NK judo 2019

Op zaterdag 28 en zondag 29 september barst de strijd los tijdens de Nederlandse kampioenschappen judo voor senioren. In Topsportcentrum Almere betreden meer dan 100 judoka's de tatami op jacht naar Nederlands succes. In veertien gewichtsklassen gaat men de concurrentie aan.


Bestel nu je ticket(s) en ontvang tot en met 31 juli 2019 een vroegboekkorting.

JBN wint Nederlandse Loterij in Beweging Prijs met ZekerBewegen

ZekerBewegen van de JBN was één van de vier initiatieven die voor de Nederlandse Loterij In Beweging Prijs was genomineerd. Met deze prijs beloont de Nederlandse Loterij initiatieven die Nederland gelukkiger, gezonder en sportiever maken.

De Nederlandse Loterij In Beweging Prijs biedt de JBN een unieke kans om ZekerBewegen verder te ontwikkelen.

Judoclubs gezocht
voor IPPON onderzoek

Ben jij judoleraar/judoka en wil je meewerken aan het onderzoek naar de effectiviteit van het IPPON blessurepreventieprogramma? Meld je dan nu aan!


Judo is een hele blessuregevoelige sport. De meeste blessures ontstaan aan de schouder, knie en enkel. Hierdoor is de judoka vaak een tijd lang niet in staat om te sporten en lopen de prestaties terug. Helaas is er nog te weinig onderzoek gedaan naar judoblessures. Door onderzoek uit te voeren, wordt getest hoe judoblessures kunnen worden voorkomen of verminderd. Hiervoor is hulp nodig!

JBN clubs
gemeentewinnaar Club van het Jaar

Vier JBN clubs zijn door de verkiezing Club van het Jaar uitgeroepen tot gemeentewinnaar. Top judo Utrecht is de winnaar in de gemeente Utrecht, in Lansingerland is Omnisport2b zo gewaardeerd, Judo Promotion Twente is in Hengelo uitgeroepen tot gemeentewinnaar en in Drimmelen is JV Haragei de winnaar. Alle winnaars ontvangen een plaquette om zichtbaar te maken dat de vereniging gemeentewinnaar is geworden. Gefeliciteerd!Judospektakel in Veldhoven

De gemeente Veldhoven verzorgt jaarlijks in samenwerking met judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai, de Brede School Veldhoven en Cordaad Welzijn, judolessen op alle basisscholen in Veldhoven. Afgelopen periode hebben kinderen uit groep 3 tijdens de gymlessen, judolessen gekregen.


Deze lessen werden verzorgd door judoleraren Roger Reniers en Cees van Delft. Op vrijdag 21 juni vond het eindevenement van het Veldhovens judospektakel plaats in sporthal Den Ekkerman in Veldhoven.