NIEUWS

5 medailles op zeer succesvol EK Judo

Maar liefst 5 medailles was de oogst van TeamNL Judo op de EK in Sofia. Met name de laatste dag domineerde de Nederlandse ploeg het finaleblok. Dat resulteerde in Europese titels voor Michael Korrel en Jur Spijkers, zilveren medailles voor Guusje Steenhuis en Sanne van Dijke en een bronzen plak voor Roy Meyer.

Koop je tickets voor de NK Mixteams!

Op zaterdag 25 juni a.s. vindt een nieuwe editie van het NK mixteams voor senioren plaats. En de kaartverkoop is inmiddels gestart. Ben jij er ook bij? Met de volgende kortingscode krijg je €7,50 korting op je kaartje: JBNKORTINGNKNL

Sanne Verhagen stopt met judo

Sanne Verhagen nam in maart afscheid van het topjudo. Verhagen kwam twee keer in actie op de Olympische Spelen, in Rio de Janeiro en Tokio, in de categorie -57 kg. Haar grootste individuele succes boekte ze in 2014, toen ze een bronzen medaille opeiste bij het WK in Rusland.

13 medailles op EK jiujitsu -18 en -21 jaar

De jiujitsuka's die uitkwamen op het Europees Kampioenschap onder 18 en onder 21 jaar op Kreta hebben maar liefst 13 medailles behaald. Ze verzamelden zeven keer een gouden medaille, een keer een zilveren medaille en vijf keer brons.

Goud voor Westerhof op Deaflympics; Brons voor Knegt op Grand Prix VI Judo

Albert Westerhof (-60 kg) heeft op dinsdag 3 mei het goud veroverd op de Deaflympics. Westerhof nam voor de vierde keer deel aan het grootste toernooi waar je als sporter met een auditieve beperking op uit kan komen, en won eerder al eens goud en brons.

VI judoka Daniël Knegt (-90 kg) heeft de derde plek bemachtigd bij de eerste World Cup Visually Impaired Judo van dit jaar in de klasse J1.